Pattiserie
Bij Sweet Ima draait het allemaal om de smaak!

Ons assortiment is nooit hetzelfde; het verandert bijna elke week. Iedere keer bedenken we weer nieuwe taarten en koekjes. We zoeken continu naar nieuwe smaakcombinaties. 

Veel keuze

Een breed assortiment aan banket; daar staat Sweet Ima voor. Naast de vertrouwde appeltaart, carrot cake en cheesecake, bestaat ons assortiment uit dagelijks verschillende gebakjes. Zo hebben wij bijvoorbeeld de ‘browniefamilie’ die naast de gewone brownie (met pure chocola) en de heerlijke dadel-havermout reep bestaat uit onder andere de blondie (met witte chocola en hazelnoot) en de walnoot brownie (gluten arm). Ook maken wij meerdere keren per week verschillende soorten koekjes; van havermout tot chocolade. En wat dacht je van onze zelfgemaakte truffels in verschillende smaken en de meringues.

Speciale wensen

Ook als je speciale wensen heb in verband met een allergie of dieet kan je bij ons terecht. Wij hebben allerlei gluten-, lactose- en suikerarme producten en veganistisch gebak. Er is bijvoorbeeld een Super Duper (gedroogd fruit met noten) die gluten-, lactose- en suikerarm is. Tevens kunnen we in overleg iets lekkers voor u maken dat in uw dieet past

Ons assortiment aan Vegan taarten en hapjes veranderd vaak en de variatie wordt steeds groter.

lunch

EXPLORE

EXPLORE

Sweet Ima Patisserie & Catering

Langendijk 22, 4201 CH Gorinchem

We zijn elke dag open ban 7:00 tot 17:00 op koopzondag 11:00 tot 17:00
Bestellen?

Contact ons