Bruidstaart
Een feest zonder taart is geen feest

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, geboorte, jubileum of een andere speciale dag: zonder een taart is het niet compleet!

Sweet Ima maakt speciale taarten voor elke gelegenheid.

Bruidstaart

Een bruidstaart is niet zomaar een lekkere traktatie, maar ook een teken van verbondenheid en een symbool voor een lang en gelukkig huwelijksleven. Daarom moet de taart perfect zijn. Bij Sweet Ima kunnen julllie zelf de bruidstaart samenstellen. Alles is mogelijk! Zo kan gekozen worden voor een cake in de traditionele smaken vanille of chocolade, maar ook met bijvoorbeeld citroen, wortel of kokos. Het opmaken van de taart is heel persoonlijk. Daarom gaan wij graag met het aanstaande bruidspaar in gesprek om de taart tot in detail te bespreken.

 

Taartproeverij

Ook kunnen jullie een taartproeverij doen om de juiste smaak voor de perfecte bruidstaart te bepalen. Voor zo’n proeverij betaal je € 25,00,  inclusief koffie en thee. Als je besluit je bruidstaart bij ons te bestellen, dan verrekenen we vervolgens deze kosten met de taart. Om een afspraak te maken voor een taartproeverij kun je ons bellen op 0183-853267 of mailen naar [email protected]

Als het eenmaal zo ver is en jullie huwelijksdag is aangebroken, dan bezorgen wij de taart op locatie én zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes perfect is. Verras je gasten met een heel speciale en persoonlijke bruidstaart van Sweet Ima!

 

Andere taarten

Naast onze bruidstaarten, hebben we ook taarten voor verjaardagen of andere bijzondere momenten. Ook voor deze taarten geldt dat je de smaak en versiering van de taarten zelf kunt samenstellen. De taart kunnen wij in alle vormen en smaken voor je maken. je kunt denken aan vanillecake, chocoladetaart, mokka cake, met of zonder slagroom. Als je hulp nodig hebt met kiezen, geven wij natuurlijk graag advies.

 

Het juiste adres

Voor een speciale taart ben je bij Sweet Ima aan het juiste adres; ook voor taarten met een foto of logo of taarten die op een speciale manier opgemaakt moeten worden. Naast taarten maken wij ook cupcakes, muffins en koekjes in verschillende smaken en ontwerpen. Leuk voor bij een kindertaart, als kraamcadeau, voor een babyshower of bij een andere speciale gelegenheid!

lunch

EXPLORE

EXPLORE

Sweet Ima Patisserie & Catering

Langendijk 22, 4201 CH Gorinchem

We zijn elke dag open ban 7:00 tot 17:00 op koopzondag 11:00 tot 17:00
Bestellen?

Contact ons