Bakkerij Cafè

Heerlijk genieten

Als je bij ons in de winkel, op het terras of in onze stadstuin van onze heerlijke lekkernijen geniet, doe je dat natuurlijk het beste met een kopje koffie, thee of chocolademelk. Maar naast de koffie en het lekkers serveren wij ook ontbijt, lunch of zelfs een high tea.

 

Smakelijke koffie

Wij serveren een mooie koffie van het merk Buscaglione. Net als bij onze patisserie, draait het bij onze koffie om smaak; het moet in de eerste plaats lekker zijn. Naast de smakelijke koffie serveren we ook een heerlijke home made chocolademelk en hebben we een uitgebreid thee assortiment.

 

 

Ontbijt en lunch

Vanaf 7 uur kun je bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt. Ingrediënten voor dit ontbijt zijn onder andere pancakes, kwark met onze home made muesli en scrambled eggs. We serveren zelfs een high ontbijt waarin van alles wat is opgenomen. Tussen de middag ben je van harte welkom voor verschillende soorten belegde broodjes en hartige hapjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spinazie-fetaflap, een groente–notenflap en diverse hartige cakes. Kom  langs  en maak een keuze uit de vele lekkere mogelijkheden!

 

lunch

EXPLORE

EXPLORE

Sweet Ima Patisserie & Catering

Langendijk 22, 4201 CH Gorinchem

We zijn elke dag open ban 7:00 tot 17:00 op koopzondag 11:00 tot 17:00
Bestellen?

Contact ons