Workshop
Spelen met eten is verplicht...

Door de Corona maatregelen kunnen we op dit moment geen workshop’s / kinderfeestjes aanbieden. Wanneer we meer ruimte krijgen gaan we weer opstraten. Volg ons op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws.

Jong en oud kan bij Sweet Ima terecht om iets te leren op het gebied van bakken! We hebben namelijk niet alleen kinderworkshops, maar ook voor volwassenen zijn er diverse workshops. Ook bieden wij een workshop aan in samenwerking met Olala Chocola Gorinchem.

Kinderworkshops

Wat wij bij Sweet Ima belangrijk vinden is dat de kinderen tijdens de workshop vooral gezellig met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen genieten. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden. Er kan gekozen worden uit workshops van 1 of van 2 uur.

Koekjesfeest (2 uur)

Tijdens het koekjesfeest leren wij de jonge deelnemertjes allereerst hoe ze deeg moeten maken. Daarna gaan we van dat zelfgemaakte deeg de koekjes maken en beschilderen we een koekdoosje. Als de koekjes uit de oven komen, is het moment aangebroken om ze te versieren. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor een hapje en een drankje en als het een partijtje is kunnen de cadeautjes uitgepakt worden! De kosten bedragen € 16,50 per kind.

High Tea workshop (2 uur)

Tijdens de Kinder High Tea workshop gaan we samen high tea hapjes maken in de bakkerij. Daarna gaan we aan tafel gezellig high tea-en. 

De kosten voor deze kinderworkshop bedragen € 25,50 per kind.

Koekjes versieren (1 uur)

Bij de workshop koekjes versieren gaan de kinderen lekker aan de slag met het versieren van koekjes. Deze workshop duurt 1 uur en de kosten voor deze workshop bedragen € 8,95 per kind. 

* Bij wijzigingen van het aantal deelnemers graag tot 12 uur van tevoren doorgeven, anders zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

* De minimale deelname voor de workshops is 5 kinderen.

Workshops voor volwassenen 

De workshops voor volwassenen zijn allemaal vanaf 5 personen en worden in onze eigen bakkerij gegeven. Mocht je nog meer informatie over de verschillende workshops willen, neem dan contact met ons op.

Bonbons maken 

Bij deze workshop gaan we samen heerlijk spelen met chocola in de bakkerij, waarbij we met leuke en makkelijke recepten bonbons leren maken. We sluiten de workshop af met een kopje koffie of thee en natuurlijk het proeven van de eigen creaties. De workshop duurt 2 uur en kost € 29,95 per persoon.

Desserts maken

Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers leert u in deze workshop de basisbeginselen van de patisserie. Daarbij krijgt u ook nog eens veel tips en leert u verschillende trucjes. De workshop duurt 2 uur en kost € 29,95 per persoon.

High Tea workshop

Bij de high tea-workshop gaan we samen de high tea (voor)bereiden en daarna gezamenlijk aan de grote tafel genieten van wat er met elkaar gemaakt is. De kannetjes met thee staan dan ook klaar. De workshop duurt 3 uur en kost € 34,95 per persoon.

* Bij wijzigingen van het aantal deelnemers graag uiterlijk 12 uur van tevoren doorgeven, anders zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Bonbon – High Tea arrangement

In samenwerking met Olala Chocola Gorinchem

Bij deze workshop die wij in samenwerking met Olala Chocola ambachtelijk chocolademakers in Gorinchem organiseren, gaat u eerst uw bonbons maken bij Olala Chocola en vervolgens kunt u genieten van een heerlijke high tea bij ons in het Bakkerij Café.

Let op: dit arrangement is alleen te verkrijgen bij Olala Chocola Gorinchem, Westwagenstraat 67.

Sweet Ima: homemade

EXPLORE

EXPLORE

Sweet Ima Patisserie & Catering

Langendijk 22, 4201 CH Gorinchem

We zijn elke dag open ban 7:00 tot 17:00 op koopzondag 11:00 tot 17:00
Bestellen?

Contact ons